Mijn werkwijze

Ontzorgt worden, waardoor jij je weer kan focussen op de groei van je bedrijf en toekomt aan de dingen waar je écht energie van krijgt?
Ik ben er voor jou!

De klik is voor mij het allerbelangrijkst. Daarom maken we eerst digitaal kennis, om te kijken wat ik voor je kan betekenen en of we een match zijn. Worden we allebei blij van het gesprek, dan stuur ik je een offerte met de taken en het aantal uur dat ik voor je aan de slag kan gaan. Ook als je niet precies weet aan welke ondersteuning je behoefte hebt, zullen we dit samen verkennen en de uren hiervoor flexibel insteken.

Ga je akkoord? Let’s go! We maken een afspraak voor een kick-off, waarin ik bijvoorbeeld toegang krijg tot de programma’s waarmee je werkt. Zo kan ik direct met een vliegende start beginnen. Hoe eerder jij ontzorgt bent, hoe beter! 

Ik werk veelal online, maar als trotse, geboren en getogen Delftenaar, werk ik ook graag met ondernemers uit de buurt. Soms kan het namelijk heel fijn zijn elkaar even face to face te spreken. Ik spreek graag met je af!

Ps. Wist je dat je echt niet gelijk een dag in de week aan me vastzit 😉 Ook met een paar uur per week kan ik ervoor zorgen dat je weer headspace krijgt.

Wat is een virtual assistant?

Wat is een virtual assistant? Zoals de naam misschien al doet vermoeden is een virtual assistant (VA) iemand die je online ondersteunt. Ik werk dus meestal op afstand. Het voordeel hiervan is, dat ik overal en op (bijna) elk moment werk voor je kan oppakken. Die flexibiliteit zorgt ervoor dat ik makkelijk met jou en je bedrijf meebeweeg. Zie een VA als een rechterhand, die niet alleen met je meewerkt, maar ook strategisch met je meedenkt en het overzicht behoud. Samen groeien we!

Het leuke aan mijn werk vind ik dat ik elke dag iets anders doe en leer. Ik ben een generalist die ontzettend graag leert en snel aanvoelt waar je ondersteuning bij kan gebruiken. Mijn werkzaamheden zijn dus ook erg afwisselend. Dat daagt mij uit en voor jou betekent het dat ik je met veel verschillende taken kan ondersteunen.

Door onze samenwerking ga je ervaren dat groeien ook een stuk moeitelozer mag gaan. Voel je dat je niet meer zelf alle ballen in de lucht hoeft te houden.
Klinkt dit nu al als een verademing? Let’s meet! Ik kan niet wachten om met je in gesprek te gaan en samen te onderzoeken waar ik je zo goed mogelijk kan ondersteunen. Vul dan het onderstaande contact formulier in of een plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

saskia-virtual-assistant-delft
'Ik kan Saskia van harte aanbevelen! Ze is scherp, toegankelijk en helpt je op een hele menselijke, positieve manier te werken aan structuur en organisatie van je werk. Saskia heeft mij geholpen in een tijd dat er (te) veel speelde. Ze hielp mij met structuur, reflectie en focus. Door goede en scherpe vragen wist ze mij te ondersteunen in het maken van keuzes, pro-actiever vooruit te kijken en een gestructureerde agenda, mail en taken beheer. Ze is een echte aanpakker, alles wat ze belooft te doen wordt ook gedaan en ze pakt alles wat nodig is over.'
JAN-WILLEM MANENSCHIJN
Founder Raccoon Serious Games
'Ik heb mijn samenwerking met Saskia als onwijs fijn ervaren. Ze is sterk in de communicatie, denkt met je mee en is ontzettend flexibel en nauwkeurig. Als ik ergens tegen aan liep kwam Saskia gelijk met een goede oplossing waardoor ik veel meer ruimte en rust in m'n hoofd ervaarde. Wie zijn business wil laten groeien en daar ondersteuning bij nodig heeft, is bij Saskia absoluut aan het juiste adres!'
MAAIKE VAN DE GRAAF
Tekstschrijver en content strateeg

Contact

Ga je voor rust, tijd en focus? Laten we samenwerken! 

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in of neem contact met me op per e-mail: hallo@saskiazwaard.nl

Heb je een vraag of heb je een ander verzoek, laat het me ook weten!

Hopelijk tot snel!