Over Mij

Hoi, ik ben Saskia. 

Balansfanaat, structuurjunkie, verbinder en l(i)efhebber van stoere beslissingen. Want als lefhebber heb ik meerdere malen het roer omgegooid. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu zelfstandig ondernemer ben. 

Dat was tot 2020 wel anders. Ik had een fijne baan in loondienst en genoeg vrije tijd om leuke dingen te doen. Geen vuiltje aan de lucht; zo leek het voor de buitenwereld tenminste. Maar ergens knaagde het voor mij al langer dat ik niet helemaal happy was met mijn huidige manier van leven.
Het kwartje viel toen ik in 2020 terug kwam van een vakantie. Alles in mijn lichaam zei dat ik moest stoppen met mijn baan in loondienst om mijn geluk achterna te gaan. Het was een ‘oergevoel’ dat ik moest volgen, dus de keuze was vrij snel gemaakt. Ik wilde de tijd nemen om te kijken waar ik wel écht blij van werd. Misschien was dat dan toch wel een eigen bedrijf?! 

Niet veel later zat ik de ene na de andere masterclass, webinar, TedTalk, etc. te kijken over hoe je start als ondernemer met alle bijbehorende marketingstrategieën. Het overweldigde me, er was nog zoveel dat ik niet wist. 

Vrijwilligerswerk in Mexico bood rust en reflectie. Bij thuiskomst wist ik precies was ik wilde: mijn droombaan en droomleven ging ik zelf creëren.
Voor mij bestaat deze droom uit ondernemen vanuit de persoon die ik ben en te luisteren naar wat ik nodig heb. Want naast dat ik een vrolijke spring in het veld ben, ben ik ook introvert en mega gevoelig. Ik vind spontane dingen leuk, maar heb ook veel behoefte aan structuur en focus. En ik vind het belangrijk om te blijven groeien en hier voldoende tijd voor te nemen. Er zitten maar 24 uren in een dag en it’s all about balance. 

En deze balans gun ik jou ook!

Saskia Zwaard online business manager